Nyttig information till dig som vill studera på Uppsala universitet

Våren är här och förgyller Uppsalas gator,  torg och miljöer som blir än vackrare när de badar i sol. Idag är det den 23 mars, vilket innebär att det börjar närma sig sista ansökningsdag.

Eftersom 15 april är på en söndag kan du söka till kurser och program till och med måndagen den 16 april. Vad händer efter det? Här hittar du viktiga datum för din ansökan, kompletteringar och antagningsbesked.

Behöver du någon att prata om ditt utbildningsval med kan du kontakta Uppsala universitets studie- och karriärvägledare.

Det kan vara bra att kolla lite på egen hand också. Här hittar du Uppsala universitets utbud av kurser och program. Vi rekommenderar dig att surfa runt på andra sidor också och lära känna universitetet, studentlivet – ja hela studentstaden Uppsala som har massor att bjuda på.

Nu väntar vi på att det ska börja grönska i parken utanför Universitetshuset. När du kommer hit för att påbörja dina studier höstterminen 2012 så kommer det att ha hänt grejer :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )